0 Läs mer >>
Så även denna morgon. 
Blir lite ledsen på mig själv, när jag inte vill gå upp för att starta dagen så på bästa sätt. Istället, två vilodagar denna veckan. Jag får se det från den sidan att, det behövs nog. Att kroppen valde att sova vidare för att den behövde det. För visst, det kan vara så. Att.... Den vilan som är viktig blir det rätt så lite av de flesta veckorna. Lätt att det blir så de veckorna som jag vill köra på med det mesta. 
Kör många olika tärningsformer, jag vill vara allsidig. Så jag kör... Löpning, gymträning, bodypump, spinning,torso, trx och tabata, och även... Gärna något pass som jag vill få in som handlar om lugnare träning, yoga eller somamove. Sådant. 
Ja, det är mycket jag vill få in.
Idag skall jag däremot på massage. Helt härligt det skall bli. Efter detta är nog tanken att jag skall.... Gå och se på någon plojmatch...mellan kalix bandy och hockey. Det blir kul.
 
Men nu, skall jag snart mot jobb. Och sådär.

Trött och segt

0 Läs mer >>
Inte att det blev någon löpning imorse. Nejdå. Istället promenerande. Sån latmask jag är. Nä, men snö och blåst klarar jag mig utan. 
Blir en annan dag. Omotiverad utan dess like för tillfället.Trött. Seg. Och allt däremellan. 
Så kan det vara.
Skulle gärna sova lite nu men... Dét får jag klara mig utan och istället ta tag i kvällssysslorna. 
 
Idag är en sån där dag som jag skulle kunna klara mig utan. Skulle ju ta mig ett sent gympass ikväll... MenMen. Vi får se hur det blir med den saken. 
Imorgon är en ny dag.
 

Segt

0 Läs mer >>
Sitter och laddar upp för spring denna morgon. Däremot blåser och snöar det, känns verkligen inte sådär super inbjudande... men. Dåntänker jag ofta på alla dom som springer i värre förhållanden. Såklart går det bra. Och jag blir alltid lite extra nöjd över att springa i dåliga väderförhållanden. 
Även om det bara blir en kort tur så är det bra. 
Behöver idag en bra uppladdning, inför vad som komma skall. Lite så känns det. 
 
Igår när det var måndag var det jobb. Och det var.... Träning. Körde cykel och trx. Härligt. Idag när det är tisdag blir det löpning, i kväll har jag enkel att stå i min jag planerar för ett finfint sent träningspass. Som sagt veckan skall innehålla fler gympass.
 
Ser fram emot morgondagen. Då jag skall få massage! Känns behövligt. 

Dags för...löpning

0 Läs mer >>
Måndag. Dags för ny vecka, som startar med en liten sovmorgon istället för att stiga upp och ta mig en riktigt fin start med löpning och den biten. 
Nåja. Tydligen valde jag mer sömn i natt och det är väl okej. 
En vecka med trevligheter att se fram emot. 
Så som Klasser att instruera. Öva på Tc energy som jag vill börja att leda. Jag skall på massage. Jag skall lägga tid på gymträning. Som jag inte fick till speciellt mycket föregående veckan. 
Enbart två pass i gymmet föregående veckan. Så blir det ibland när man har mycket klasser. 
I veckan är det något lugnare på den fronten. 
Så.
Nu är det tid för frukost, Nyhetsmorgon och den biten. Innan jobb. Det är en trevlig start det med.
 
 

Vecka Nio

0 Läs mer >>
Det är dags för mig att snart åka till Tc. Igen. Dag 2 på utbildning. Det blir trevligt.
Helgerna går bara så Himlades fort nuförtiden. Nåväl, tur är det att jag har det rätt så trevligt på veckorna också. 
Igår var det spring på morgonen. Utbildning. Sen hem för middagslagning och godsaker i Soffan. Godsaker som i nötter.Och nötsmör med chokladsmak. 
 
Idag då. Jag går utbildning, till lunchtid något sådant. Sen är det hem. Ordna. Planera upp veckan. Sådär. Har även pass i eftermiddag. Som det ser ut nu. 
 
Men nu, skall jag äta frukost. 
 

Söndagmorgon

0 Läs mer >>
Faktiskt vilket ställe. 
 Jag är himla glad över att få vara med i det gänget, inte minst för att vi utvecklar och tar in nya klasser. Nya koncept. Nya glada instruktörer som i helgen pågår det utbildningar i flera olika delar. Men det jag är allra mest nöjd över för tillfället är att vi har utbildat instruktörer i soma move. Hur härligt. Jag älskar det. Jag har haft i tanken att jag skall börja åka till Luleå för att få gå på det..., men nu behövs inte det! Hoppas bara på att det finns en plats ledig för mig... för det är ju så att jag som instruktör intenkan sno platser från kunder. Helt rätt.
Men det är härligt.
I helgen är det också tanken att jag skall lägga till med en ny träningsform. Tc Energy.
Så Tre timmar idag och fyra timmar imorgon.
 
Igår var vi i Luleå såg på hockey, åt middag och åt gott. Allstar stod för maten, och jag gillar verkligen deras mat. 
Jag fick äran att vara chaufför så det älskade fredagsvinet blev det inget av.
Får se till att införskaffa mig lite av den varan hem.
 
Aja. Så får det bli.
Dags för nu att... Göra någon form av morgongympa. Typ löpning eller promenad. Vi får se vad det blir.

Träningscompaniet

0 Läs mer >>
Ni vet de där jeansen. Svindyra, men fina..., på andra. Jag själv har ju någon konstig kropp så de passar inte superbra på mig rucker jag. Igår köpte jag mig ett par iallafall. Får väl se om det blir något att tycka om. Dessutom handlade jag mig tre tröjor också. Förutom att handla, blev det träning och det blev....plugg. Och, träning. Sprang en sju km, körde rygg och axlar och cykel och torso.
En riktigt träningsdag med andra ord. 
Idag blir det ingenting alls. Jag skall vila. 
Istället har jag sovit länge och ikväll direkt efter jobbet skall jag till Luleå. Hockey och mat på allstar med kompisar. Det blir trevligt.
 
En lugn fredag. Trevligheter sånt som jag gillar.

Please

0 Läs mer >>
Idag valde jag att sova till klockan fem. Lite längre än det jag vanligtvis slår upp ögonen. Jag har varit galet trött i veckan, igår fick jag till och med en kommentar om att det ser ut som att jag håller på att bli sjuk. Sliten och trött har jag faktiskt känt mig. Idag känns det bättre. Jag vet också vad jag behöver. Lite piff i håret, som en toning.. Nu är det bara sådär tråkigt blaskigt. 
Annars så står det plugg på schemat. 
Det är dags att ta sig an litteraturen. Skriva Och läsa. det krävs ett gediget jobba av mig.
Det skall också få bli träning idag. Iform av veckans första löppass. Och veckans första gympass. I veckan kommer det bli knapert med det, eftersom jag har utbildning hela helgen, och många klasser att instruera men två pass skall jag allt hinna med. De viktigaste enligt mig. Rygg och axlar skall det få bli idag. Lördagmorgon.... Bröst- marklyft. 
Typ så.
 
Igår var jag och min käresta ut och åt på restaurang, det var trevligt. Sådär mitt i veckan och jag slog till med ett glas rött till min råbiff. 
Men. Nu är det dags för mig för att ge mig ut.

Torsdagsupplägg

0 Läs mer >>
Vaknat en onsdagmorgon. 
En onsdag där jag börjar tidigt. Och slutar tidigt. Eller tidigare än de andra dagarna.Idag när jag sluat har jag et tidigt pass att instruera, sen har jag hela kvällen fri till olika trevligheter.  Vi får se vad det blir.
Igår var det fettisdagen misnann. Blev ingen semla för min del, men hade en annan myskväll här hemma med godsaker av annan sort. Så som avokado, rostbiff, tomater, och plock. Ja jag gillar det. Semlor är gott, men skall jag äta en så vill jag ha den helt perfekt.
 
Denna onsdagmorgon är jag förövrigt galet trött. Hu skulle vara skönt att somna igen. Men nixpix, dags att göra sig start klar till jobbet och sådär.
 

Onsdagsmorgon

0 Läs mer >>
Idag kommer jag köra yoga i en sisådär 2 timmar. 
Skall ha en vänskapsdag på skolan, där en av stationerna är yoga. Att koppla till vänskap.... Vänskap mot sig själv är viktigast.
Ja det blir trevligt. 
Denna tisdag har jag startat med en finfin promenad. Fantastiskt skönt. Egentligen hade jag spring på schemat, men jag kände mer för promenad. En sak är säkert, jag vill alltid röra mig på morgonen.
 
Annars denna tisdag kommer bestå av ett träningspass ikväll... Iform av tabata. Alltså det är härligt, galet,tufft. Kort och instensivt precis sådär som jag vill ha det. 
Sen måste jag lägga en hand över skolarbete. Eller rättare sagt två händer.
Känner mig en aning stressad med det där.

Yogadag

0 Läs mer >>
Ny vecka.
innehållandes...det vanliga. Såsom jobb,träning, sova,äta. Så rullar det på. Men jag gillar ju vardag, vilken tur. Jag har alltid tänkt så och tyckt så, att det viktigaste är att skaffa sig en vardag man är nöjd med. För det är ju det den största delen av livet består av. 
Idag skall jag inleda veckan med lite morgonspring. Ikväll instruerar jag cykel och trx. 
Skall blir härligt att komma ut, trots att det verkar blåsa typ storm ute.
 
Igår var vi iväg och besökt Morjärv och pappa, när vi lika var i de krokarna for vi till Töre och åt middag på roady. Jag promenerade med mamma, promenerade med mig själv och tog mig ett pass i gymmet. En bra söndag såsom jag ville ha den.
 
Skall se till att måndagen blir så också. Lika bra!

I veckan...

0 Läs mer >>
Sköna mornar. Söndagar fina dagar. Skall idag köra samma upplägg som föregående söndag. Starta med morgonpromenad, och sedan mitt på dagen ta mig en löptur och hoppas på att det är strålande sol och varmare än nu. 
Har tagit mig lite sovmorgon idag. Vaknat vid sju och somnade vid 22 igår så nu har jag fått mig sömn så det räcker för att vara laddad för en ny vecka. Under veckorna sover jag inte lika mycket. 
Idag skall jag försöka plugga och läsa lite mer, har lagt in till veckan lite tid att också göra det eftersom nästa helg skall få bli helt ledig från plugg då jag skall utbilda mig och så. En ny träningsform för mig. 
sköna fina söndag.

Söndagmornar

0 Läs mer >>
Sådär. Nu tar jag igen mig i soffan lite efter dagen. Har fått gjort det mesta på min lista, visst hade pluggandet kunnat lämna lite mer att önska men faktiskt känns det bättre än i torsdags. Då ville jag bara kasta in handduken. Jag har dessutom handlat en ny dammsugare då min gamla helt plötsligt valde att sluta funka. Så dammsugit, skurat, tvättat och hela den balunsen har jag fått uträttat. Älskar nystätat och fräscht. 
Fick för mig att alla min träningstight är gamla, så jag köpte mig två par nya idag. Finfina. Dags att provköra dem nu. Skall passa på att träna lite nu innan middagen. Lite bröst får stå för kvällens träning. 
 
Dags att börja bege mig.

Allt gjort

0 Läs mer >>
Även fast det inte blev som jag planerat för igår blev det ändå bättre. Hängde hos Majken i 2,5 timme. Sen vart jag hungrig som bara den. Tacos, så blev det. 
Sen middag som efterföljdes med annat gott framför tv. Nötter. Jag älskar nötter. Fast än mer nötsmör, min favorit var däremot slut när den skulle inhandlas. 
Idag är den här dagen då det är dags att göra. Startar snart, med en lite tur utomhus. Sen blir det träning I gymmet. Sen efter detta... studera, städa, studera...innan jag tar mig ledigt igen. 
Skall se till att jag får en fin dag idag!
 

Fin dag

0 Läs mer >>
Såatt, hemma igen.
en liten liten sväng. Var ju så att jag skulle egentligen iväg och träna nu ikväll. Var riktigt sugen, men jag väljer att avstå Till förmån för att få träffa min lille sötnos till systerdotter. Alltså, verkligen. Sötnos,har saknat henne så.
Skall snart och hämta henne på dagis.
Så ryggpasset som var planerat till idag skall bli imorgon. Sen när jag lika är igång imorgon får det också bli.... Löpning. En aktiv dag ser jag fram emot. 
Idag skall jag mest bara hänga. Logga ut. Behöver massa saker känner jag men det får vänta tills imorgon. Som att städa. Träna. Läsa. Plugga.
 
Idag skall jag hänga med Majken. Jag skall laga god middag och.... så skall jag vila. Sprang en fin runda imorse, som jag bokstavligen kämpade mig igenom med nöd och näppe. Kände mig sådär lite seg i kroppen. Ville mest....sluta flera gånger.Men 6 km tog jag mig. 

Fredagshäng

0 Läs mer >>
denna morgon känner jag mig gladare än vanligt, det är fredag och det mest känns fint. Skönt att den dör klumpen  i magen har försvunnit, som jag hade igår kväll. En klump över något som inte kändes helt bra. Ibland vet jag vad det är, andra gånger vet jag det inte. Igår handlade det mest om att jag var lite upprörd. Över att hur människor är.Över all orättvisa. Över att människor inte anser att alla är lika bra. 
Nu laddar jag för löp med en god dryck!


 

Nu är det fredag. Jag skall springa. Jobba. Gymträna och ha en fin fredagsmiddag! Härliga tider!

Fredagsglädje