0 Läs mer >>
Så, då vaknade jag tidigt denna morgon. Gott om tid, för allt jag vill hinna med. Jag skall idag lägga mycket fokus på att plugga, har en hel bok att läsa. Plus lite till.
Igår valde jag att inte lägga någon tid till det, utan gjorde istället andra saker att tycka om. Hänga, träna, handla. Och sånt.
Köpte mig nya vintertights att springa i, så dom invigde jag. Handlade nya fina badlakan till badrummet. Härligt med nytt och fräscht.
Löpningen igår gav mig 8 km i benen.
En finfin runda, valde att springa utan klocka, så jag har ingen aning om hur snabbt det gick. Eller långsamt. Ibland kan jag känna att den där klockan på något vis stressar mig.
 
Annat jag skall göra idag är att lunchdejta med en vän. Gå på utvecklingssamtal med chefen på TC. Och något träningspass skall jag väl få in, som axlar och marklyft.
Två övningar som jag lägger fokus på. Axelpress med stång-marklyft. Superset hela vägen. Sen avrundas det hela med lite hantellyft och grejjer också.
 
Ja, och så skall jag längta efter mitt paket som jag beställt med godsaker...som det där jordnötssmöret med choklad. Och lite andra såser och annat, som bönpasta. Tror det borde komma idag.
Riktigt gott!
 

Trevligheter

0 Läs mer >>
Idag och imorgon är jag ledig. Vaknade upp, på soffan imorse. Somnade visst där igår kväll, och valde att inte orka gå till sängen. Så kan det vara... Aja, har sovit som en stock tydligen.
Valde att igår efter jobbet skita i att träna. Just för att jag under dagen kände mig...seg, sliten,svag, trött..eller dimmig. Trodde jag höll på att bli sjuk eller något likande. Istället tog jag mig en kväll i soffan, med lite SOA...godis.
Ibland känner jag bara för att kliva ur min bubbla av träning och hälsosam mat ochgöra saker som jag inte gör så ofta. Typ, se serier och äta godis.
När det är gjort, blir jag inte sugen mer på ett tag. Och vill kliva in i det där med träning och hälsosamma grejer igen.
 
Så idag.
Är jag laddad. För en dag med träning, lite plugg, skall till frisören och slutligen....instruerande av cykel 30.
Skall också hinna med lite tvätt, och städ, och styra upp mitt hem.
 
 

ledigadagar.

0 Läs mer >>
Såatt, hade en fin dag ute i skogen igår...med mycket input av olika slag. 
Men kallt. Trodde minsan aldrig jag skulle bli varm igen. Fast, det blev jag... När det var dags för träning. Tur det. 
Bodypump instruerande. Jag gillar det!
Sen landade jag hemma i soffan, med nötpåsen i högsta hugg. Nötter, som är naturella är så himla gott. Speciellt paranötter. 
Blev till att sova tidigt och idag vakna senare än vanligt men det gör inget eftersom jag inte börjar jobba föränn 9:30.
Gott om tid att starta dagen lugnt. Med Nyhetsmorgon, spring och frukost tillsammans med mer Nyhetsmorgon. 
Bra start.
Skall bara fundera på vart jag skall springa. Börjar bli less på mina rundor. 
Ikväll blir det träning på gymmet.
 
 

En dag

0 Läs mer >>
Jag älskar det. Måndagar. Lika skönt som fredagar.
Igår söndag, kändes dagen sådär lång. Jag kände mig lite trött, och sliten. Tog mig ändå ut på en kort springtur, och på ett pass i gymmet. När jag kom dit vart jag sådär less. Jag antar att det mest var för att det var mer folk än vad jag väntat mig och det jag hade tänkt att köra var upptaget. Då blev jag less. Körde lite kort, och sen fick det vara bra med det.
Sen for vi ut och åt, härligt en söndag!
Blev råbiff för mig till förrätt och cesarsallad med räkor till huvudrätt.
Så jag fick min lilla del av på mat, som jag är sugen på mest hela tiden.
söndagen till ära blev det till och med ett glas rött till maten. Underbart!
 
Veckan, som nu kommer skall bli en himla fin vecka....har jag bestämt. För så är det ju, att sånt kan en själv påverka till stor del.
Idag börjar den med en morgonpromenad. Det får vara bra så denna morgon, ibland lägger jag för stora krav på mig själv, så steget att göra det blir för stort. Det här med morgonpromenader är och har alltid varit min grej, för att få en fin start på dagen. Men, den senaste tiden har jag valt att mest springa på morgonen. Det är också en himla fin start, men ibland blivit mer en jobbig start när inte lusten funnits där. Så idag, lugn och fint med en promenad.
Skall instruera Bodypump ikväll, så det får räcka med det.
 
Sen hur övriga veckan blir.. får vi se.

Ny vecka!

0 Läs mer >>
Har ändå sovit, länge.
Är en trött människa nuförtiden.
Jag som brukade stiga upp i ottan även på helgerna.
 
Söndag idag, och jag vet inte vad jag skall hitta på. Typ löpning snart på morgonen. Idag utomhus, det varken regnar, eller snöar. Eller är kvar något slask på backen.
Sen blir det till att ladda om inför en ny vecka, som kommer innebära två lediga dagar. Onsdag och torsdag! Och imorgon skall jag befinna mig ute till skogs. För utbildning. Blir spännande, trots att jag inte är världens största frilufsmänniska. Kanske kan bli:)
 
Nåväl, nu börjar jag snart att bli redo för lite spring och podkastlyssnande. Har några att ta igen nämligen...längesedan jag promenerade då lyssnar jag alltid på poddar, när jag har sprungit på senaste har jag faktiskt lyssnat på musik.

Söndag och vintertid

0 Läs mer >>
Alltså, tuffa tights.
Printed Reflective Tight Nike Kläder Tights
Finns på Intersport i Kalix nu! Var in och spanade på dem idag, jag vill ha! Reflex typ överallt så man syns i dessa tider.
Nåväl.
Dagen har gått med en rasande fart, och jag har hunnit med lite av min plan. Som att springa intervaller på löpbandet. Blev 400 m*4 200 m* 2 och slutligen 100m*4.
Sedan har jag tränat ett tillpass, med 10 set bänk, 5 set tricepspress, 3 set smal bänk, 60 burpees och 40 ryck.
Ett fintpass.
Avslutade det hela med att hälsa på Majken. Älskade unge.
Sen kom Paapa på besök, och så har jag hunnit städa ur mitt hem, så det är fint. Och rent.
Handlat har jag också, och får lite dåligt samvete varje gång över att det blir så dyrt. Jag vet att jag borde, och kan skära ner på mina matkostnader, fast...jag vet heller inte om det är värt.
Jag tycker att livet får sin guldkant av bra och god mat, att kunna handla när och vad jag vill.
Såärdetmeddet.
Men, blir det knapert ekonomiskt någon gång vet jag vad jag kan skära ner på:)
 
 
 

Nike Printed reflecti...

0 Läs mer >>
Jag är en såndär listskrivare. Jag älskar att planera upp, skriva listor om allt. Vad jag skall göra, gärna varje dag.
En planering från morgon till kväll, typ.
Även på lediga dagar. Som idag lördag. I torsdags när det är pluggdag skriver jag listor på vad jag skall göra och när.
Listor är bra för att strukturera upp mitt liv, men när de inte håller är de inte bra. Då känns det ofta som att jag har misslyckats med planen.
 
Fast jag gillar ju som det där med att kunna se, vad jag har gjort och kunna bocka av.
 
Nåväl.
Det är i alla fall lördag och ännu har jag inte skrivit någon lista. Har den bara i min huvud. Skall starta med löpning. Det kommer dock ske inomhus idag, mindre sugen. Men, i regn och massa slask utomhus väljer jag nog inne. Alltså igår, snöstorm med massa snö som ersattes med regn och massa blåst. Att gå från coop parkeringen in på coop gav sjöblöta skor sockar allt.
Så jag orkade inte gå ut mera och stannade hemma igår kväll och tjurade.
 
 

Listor

0 Läs mer >>
Kan inte annat än att älska vädret som råder ute just nu, när första snön kommer. Okej, det har snöat tidigare men detta är liksom första snön som bildar vitt överallt.
Som ett litet barn, jag vill ut i det.
 
Idag har jag stängning på jobbet, vilket innebär att jag börjar först 9:30. Tänkte träna på morgonen, men jag var visst trött. Har sovit fram till 7.30! Vad hände där? Ingen aning. Aja, får ta det ikväll istället. Ett bröstpass stod på tur. Körde på igår med löpning, axlar och cykel och torso. Så, jag kan med gott ha en lugn morgon.
 
Fredag. Ljuvligt, har en sån där helg igen då jag inte har något planerat. Så skönt.
Sen är jag sugen på att laga någon god middag, eller rättare sagt inte så mycket tillaga. Jag vill äta sashimi. Eller carpaccio. Råa saker. Jag gillar det, att äta saker som är kalla. Råa. Inte tillagat.
 
 
Bara ta sig an frukostbestyr.

Snöigt var det här

0 Läs mer >>
Känns fint, att ha en ledig dag idag.
Att ändå vakna i god tid. När jag är ledig tycker jag om att stiga upp tidigt för att få mer tid till att vara ledig. Den tiden vill jag inte sova bort.
Tänker springa på morgonen... Men, det blåser som bara den ute. Spring ute, eller inne. Får fundera ett slag på det.
Igår instruerade jag veckans första pass, cykel 30 och TRX.
Kändes riktigt bra, att ha gjort ett nytt cykelpass.
Skall köra igen ikväll, då är det bara ett nytt torsopass som behöver göras. Får se när det hinns med det, har i alla fall börjat klura på några låtar.
Nåväl. Idag blir det annars plugg hela dagen lång. För att komma igång med moment 2, där det är endel litteratur att plöja igenom inför träffarna v 45.
Jag vet vad jag har att göra alltså idag:)
 
 

Godmorgon lediga dag.

0 Läs mer >>
Alltså, igår somnade jag på soffan kl 19.00 och sov där fram till midnatt, när jag skulle lägga mig i sängen tog det ett bra tag att somna, jag hade ju redan sovit på rätt bra. Men tillslut så gick det.
Fattade riktigt inte vad som hände där.
Skulle träna och allt det där.
Nåja, då har jag vilat och sovit. Det var väl välbehövligt på något sätt.
 
Skall starta denna dag med morgonspring. Sen ikväll får veckans första gympass bli av. Men först måste jag ta mig an min bil, ja, den skall få vinterdäck. Ja, det är väl bra det då.
Jäkligt jobbigt att köra utan vinterdäck. Hoppas jag tar mig fram utan att krocka eller köra i diket.
Min käresta har åkt iväg neråt landet, så jag blir ensam några dagar nu.
Så glad återigen att jag trivs med mitt egna sällskap.
En god egenskap jag har.
 
:)
 
 
 
 

Sömn

0 Läs mer >>
välkommen ny vecka.
en ny vecka som inte kommer innebära några större utsvävningar mer och det känns himla bra. Jag gillar vardag och vanligt, då allt lunkar på som vanligt. Jobb, träning, några pass att leda, en ledig torsdag men plugg. Min vecka.
var på kalas i går hos syster och Majken, valde att fika och har nu haft en helg med mycket godsaker... Då känner jag extra mycket för en vecka med bra mat. 
Gjorde igår en pulled beef, sånu har jag middagar för flera dagar. 
Det är bra med sådan utsvävningar i kosten, för jag känner alltid att jag inte vill hålla på med sådant.
 
Annars, träningsmässigt skall jag idag ta det ganska lugnt, ingen morgonmotion främst för jag låg och drog mig allt för länge. Ikväll får det bli ett sent ryggpass, eftersom jag har lite ärenden att ta tag i efter jobbet.Imorgon morgonlöpning, och ett gympass på kvällen... Alternativt.. Kettelbell. 
Onsdag blir träning,sp/trx. 
Så långt är det planerat. Dags snart att plocka fram icebugsen, då det har börjat att bli lite smått halkigt.
 
Dags att äta frukost. Som idag skall bli ägg, löjrom och lite kesella,bär och frön. Mums!
 

Måndagmorgon.

0 Läs mer >>
Så, nu har det varit och farit och jag sitter återigen i min soffa och laddar för dagen.
Startade dagen igår med fin hotellfrukost, jag älskar hotellfrukost. Att kunna ladda på med gott som jag inte äter hemma, typ... Äggröra,kalkon,godaostar...sånt små plock! 
Väl på iksu, var framme i god tid fungerade riktigt smidigt hela dagen med sånt som jag annars brukar tycka är jobbigt med sådana konvent, som typ trängsel, köer till toalett,till dusch osv. Inget sånt- alls! Så skönt! Startade dagen med soma move och vad jag älskar den klassen, skönt, härligt, svettigt och rörelser som min kropp tycker om. 
Vidare till bodypump 92! hade ingen aning om att vi skulle köra på med den nya releasen. Bra! Och instruktören hade såna fina tights att jag for hem och letade upp dem och beställde bums. 
Efter det, bodybalance också en klass med fina sköna rörelser som jag älskar. Jag tycker om bodybalance! Jag vill ha det hos oss på Tc,jag gillar den för att musiken är något annat än typ yogan.
Avbrott för lunch, och sånt. För att sedan avsluta det hela med... Cykel. Bra pass! 
 
En härlig dag, sen fick jag åka bil hem! Och var hemma tidigare än vad bussen skulle ha varit. Riktigt bra. Hemma för att äta vanlig mat, då jag mest ätit frukt, nötter, och bars. 
Var mest sugen på salt då. 
 
Så, nu söndag. Känner mig aningens sliten i kroppen. Skall ta en skön promenad snart, känns länge sedan som jag faktiskt promenerat. Sen idag, skall jag till syster, och sådana grejer. Det blir fint det.
Och ladda för jobb imorgon.
 

Iksu inspiration

0 Läs mer >>
kom fram igår omkring 19 till Umeå, och sen har jag spenderat kvällen på ett hotellrum med mig själv och idol titt! Skön kväll, bäddade ner mig i sängen redan från början och mumsade en plock sallad jag handlat på Ica gormet, och lite stora goda dadlar, och nötter och blåbärsremmar! 
Skönt som tusan. 
Nu har jag sovit gott, laddad för en dag på iksu, skall bara äta frukost snart. Fick be om att få den lite tidigare, bara för att hinna. Aldrig att jag bor på hotell och får skippa frukost.😍




Hotell

0 Läs mer >>
Fredag, dagen då det är dags att åka.
Alltid likadant när jag skall iväg, så himla jobbigt att packa, vad skall man ha med sig för något? Och nästan det jobbigaste, vad skall man åka dit med, och hem med. Fattar inte hur det kan vara så svårt... men det är det tydligen.  Vill ha något bekvämt, som jag trivs med, att sitta i många timmar kräver det minsann.
Nåja, det löser nog sig.
Det tråkiga i detta är att jag  har fått känningar i den där höften igen. Men, jag kan ju välja att gå på klasser som typ Yoga om det är så. Jag skall ju inleda dagen med Soma, sen BodyPump och sist en cykelklass, så alla dessa funkar bra för mig och höften.
Soma Move, jag tror jag kommer älska det. Längtar efter att pröva, har höga förväntningar. Skall också bli kul att göra det för Linus Johansson, som är en känd profil inom funktionell träning. Har också bokat föreläsning för honom.
 
 
Kollar runt lite på fina träningskläder också, och hittar dessa.
W Endurance Tight Salomon Kläder Tights
Dom vill jag springa ute med i vinter. Så fina.
 
 

Godmorgon

0 Läs mer >>
alltså, hela dagen har gått fort. Lite har jag väl fått gjort, men inte helnöjd. 
tog en liten paus mitt på dagen för att åka och träna litegrand, men annars... Har jag suttit med näsan i böckerna. Har fått inlämnat den stora uppgiften på detta moment, så nu kan jag se det avklarat. Då är delbara börja bita i område två.
Nu skall jag snart iväg och jobba lite, har bara förvarnat dom att jag inte kan ett endaste dugg. Eller visst, träningskläder kan jag.
dags att dra! 

Hemmadag

0 Läs mer >>
Ja, nu kan man nästan säga att jag tagit helg! 
Såhär, ledig idag för studier. Imorgon ledig också, för avresa till Umeå. 
Måste fixa saker att ha med på bussen hem, för där skall jag spendera min lördagkväll...! 6 timmars åkande, böcker, podcast, tidningar. 
Sen något att äta, efter en träningsdag. 
 
Nåja, det blir en fin dag iallafall.
 
Har redan haft två dagar vila från träning denna vecka, bådar gott inför helgen. Igår hade vi kvällsmöte på jobbet och morgonen blev det en promenad. 
Skall snart ta mig en liten tur ute.
Innan jag sätter igång med pluggandet.  
Ikväll är det modevisning i stan och sedan håller några butiker öppet för lite shopping, själv skall jag jobba en stund på Intersport. 
 
Så det var min dag det. Träning,plugg, jobb.
 
hejs.

Helg