0 Läs mer >>
Så glad jag blev igår.
Hade lämnat in ett arbete i i kursen jag läser, som jag var ytterst tveksam till. Eftersom mycket jag skriver gör jag ibland rätt sådär...halvdant känns det som. Jag skriver på, babblar, plockar fram saker ur min synvinkel, vad jag tycker. Kopplar det såklart till litteratur och sådär.
I alla fall, fick kommentaren igår.
Arbetet blev välgodkänt, med en finfin motivering. Med ord som hög klass på skrivning... huh, det som jag ofta tycker jag missar! Nu känner jag mig motiverad att skriva en grym uppsats också och hoppas jag plockar ett VG i kursen.
 
Annars så sitter jag här, och skulle ju ut och springa denna morgon. Jag tror att jag blev lat. Eller rättare sagt jag orkar inte med att pulsa i snö och i storm och i allt. Är galet less på den där snön som verkligen öser ner.
Jag vill inte mer.
Och hela dagen idag skall det hålla på.
Så istället stannar jag kvar här i min soffa.
Gårdagen innefattade två bra träningspass. Ett i gymmet för ben och axlar, och nu har jag ont i benen. Det är härligt. Ett där jag instruerade cykel och torso.
Ikväll skall jag köra i gymmet igen. Då är det bröst och mark som gäller.
I min träning för tillfället går jag rätt hårt ut i basövningar. Jag gillar dem. Det är nog med dessa, vem ids stå och hålla på och dutta med massa annat.
Fredag är det idag också. Det är härligt, vad som skall bli ikväll vet jag inte ännu. En god middag i alla fall.
På lördag är det superlördag på TC. Skall minst sagt bli kul.
Spanar in nya Craft grejjer. Jag har blivit lite sådär kär i mönstret
FALUN XC 2-Pack Strumpor  CRAFT FALUN LIGHT KNIT HAT POMPOMFALUN XC Träningsjacka w
Mössan har jag, jackan skulle sitta fint på löpningen.
 

Det går bra nu!

0 Läs mer >>
Ledigdag och pluggdag.
Det blev visst spring igår, kom hem från utbildningen och tog mig ut på ett riktigt bra löppass må jag då säga.
Bara sådär härligt. Skönt ute, varmt ute. Gäller att passa på att springa innan det blir superkallt eller snöstorm.
Så ingen vilodag, men det får det bli en annan dag istället.
Annars förutom att börja skriva uppsats så skall jag en dag som denna morgonpromenera.
Träna på gymmet och ikväll instruera i cykel och torso.
Känner mig helt bra iform nu äntligen efter alla dessa sjukdomar. 
Veckorna går fort som bara den och imorgon fredag igen. Hur härligt är inte det. 
 
:) Så, dags att snart ta mig ut på morgonpromenad. Lyssna på pod och fundera ett slag.

Sådär

0 Läs mer >>
Vaknar jag upp efter art ha sovit lite längre. Därför... Ids jag inte ens börja stressa med att gå ut. Så får det bli med det. En vilodag, eftersom att kvällen kommer spenderas med möte på jobb. 
Och dagen kommer innehålla utbildning. 
Vilken tur då att jag fick till ett bra ryggpass igår, första styrkepasset på länge. Den där vilan gjorde nog susen för jag var starkare än vanligt. 8 chins drog jag till med i första setet... Okej inte fria då. Gummibandet är min bästa vän vid den där hemska övningen. Tung som fasen, fattar inte hur jag skall klara av att få till chins utan gummiband,men... Det är väl bara nöta på.
Bara köra, byta gummiband när jag känner att det går bättre... Så nästa vecka kanske jag prövar med mindre hjälp.
 
Annars.
 Halvtid i veckan. Imorgon gäller det plugg, jag måste börja skriva B-uppsats. Om 3 månader skall den vara klar. Och jag har inte ens klart ämne. Ett hum åt vart det lutar, inget mer.
 

Denna morgon

0 Läs mer >>
Jodå, den blev så trevlig som jag hade kunnat ana igår...det är ju så, väljer man sina tankar rätt så blir det så.
Man kan inte alltid påverka vad som händer men man kan påverka hur man reagerar på det. 
Jag startade dagen med lugn löpning, fortsatte med att jobba äta lite middag... Åka och köra pass, som jag tycker om det där med att instruera. 
Hem äta igen och...sova. Gick inte helt lätt trots min lilla sömn natten före.
Idag skall jag starta dagen med en promenad har jag tänkt. Och avsluta den i gymmet, dags för lite styrka igen efter ett uppehåll.
Skall äta bra mat, och hålla samma positiva tankar såsom igår.
Finfint att vara igång igen efter en sovande vecka.
Idag kommer nog mina paket också.
 

Trevligt

0 Läs mer >>
Även fast natten inte alls har varit bra, så skall denna dag starta positivit. 
Att ha en snarkande sambo vid sidan om sig i sängen och inte kunna sova bådar inte gott. Tillslut la jag mig i soffan. Han snarkar alltid, men jag somnar alltid tidigare än honom förutom igår... Kan bero på en vecka med massor av sömn och jag inte var ett dugg trött.. Får intala mig själv idag att jag lagrat sömn i veckan och nattens två timmar är okej.
 
Idag skall bli en toppen dag. Just för.... Att jag känner mig bra iform. Så bra att jag skall ta några löpsteget denna morgon, hur många de blir återstår att se med känslan när jag väl startar.
Jag skall äntligen tillbaka till jobbet, och... Träffa mina elever och kollegor. Trevligt är det. Ikväll vankas det instruerande efter ett uppehåll på 1 1/2 vecka. Fullbokad och trevligt.
Jag har förövrigt en vecka att se fram emot. Såsom...
Nya nikekläder. 
Ett paket.
En utbildningsdag.
Och slutligen den stundande helgen... Med superlördag på Tc! Massa pass, mycket människor. Kommer blir riktigt kul.
Till dess, skall jag snickra ihop två nya upplägg till pass. Ett till trx och ett till torso.
 

Positiva tankar

0 Läs mer >>
Otroligt deprimerande att inte känna sig redo ännu. Har precis vart så illa tvungen att vicka bort min klass återigen. Jag känner att det inte går. Det är något som inte är okej ännu. Så är det med det. 
Så istället ligger jag här i soffan än en gång. Ledsen över att inte kunna göra något som jag annars älskar. 
Vilket jäkla skit. 

Istället får jag väl se vinterstudion i soffan. Läsa och ha det trist. 

Imorgon en ny dag. Kanske då. 

Nejdå

0 Läs mer >>
Efter en vecka med sjukdom har jag tänkt mig att idag skall jag instruera pass. Ja. Det får minsann bli så. Känner mig såpass frisk att det kommer att gå bra. Det enda som inte är med mig är orken. Lite seg, lite svag, och sådär. Men det kan ha att göra med den senaste veckans matintag. Inte det bästa. Inte det mesta.
 
Igår lagade vi iallafall en älgstek i ugn på låg temp. Det är gott. Och det smakade faktiskt ganska gott. Sen unnande jag mig glass. Det var också gott. Så jag är på G nu antar jag.
 
Så dagen som startat med sovmorgon, skall fortsätta med morgonpromenad. Sen får vi se, vad det blir innan det är dags att damma av cykelskorna och instruera lite.
 
Det blir trevligt.
Skall förbereda mig inför veckan som kommer. Jobb-träning-möte-skola. Det är det som det går ut på.

Idag är jag frisk

0 Läs mer >>
Jahapp, vaknar upp och funderar över om det är tid för att prova känslan med en liten morgonpromenad. Känslan för att känna på kroppen lite. Känner mig bättre, men en aningens seg. En sån där seghetskänsla där jag inte vet om det beror på att jag inte är riktigt kry eller om det helt enkelt beror på att jag legat nergrävd I en sisådär 4 dagar. Har ont i ländryggen av allt liggande. 
Nu får det vara bra. 
Fortfarande mår jag illa. Och är inte sugen på någon mat överhuvudtaget. Igår tog vi hem mat från lilla, oxfilé vitlöksbröd och allt, bara för att jag kände att det kanske jag var sugen på men... Nja. Det gick ner men inte mer än så.
 
Inte lätt.
 
Idag skall jag iallafall plugga. Det måste jag, har förlorat allt för många dagar på det. En stor inlämningsuppgift till på måndag. Måste bli klar.
 
Jag är ju sugen på gymmet också. 
Vi får se.
Som tur är tog Marielle mitt pass denna morgon. För, det är ju så... Att leda ett pass är svårt att styra intensiteten för mig iallafall, då kör jag på.
Gymmet kan jag välja hur tufft det blir. Pulsmässigt behöver det inte alls bli tufft, vilken jag inte vill utmana än.
 
 

God dag lördag

0 Läs mer >>
Näe, jag som tänkte att det rätade upp sig igår med den här sjukan. Har haft en galet jobbig natt. Illamående utan dess like. Ville bara kräkas fastän jag inte kunde. Jag undrar om jag ens kan kräkas. 
Iallafall så ligger jag mest. Kollar runt överallt och ingenstans. Känns som att jag aldrig mer kommer kunna äta. Mår illa bara på tanken av mat. 
Då är det illa, jag älskar ju att äta.
Det lustiga är att jag inte vet var jag har för sjukdom. Lite feber.lite rosslig.lite illamående. En kombination av allt möjligt verkar det som. 
 
Skall ta mig upp härifrån på ett tag tänker jag. Få i mig lite fil eller nåt iallafall. Det var ett vinnande koncept igår, innan det gick utför igen. 
 
Längtar tills om en timme eller nåt då min käresta kommer hem. Så slipper jag vara ensammen mera. Blir lätt tråkigt.
Imorgon står jag att leda pass, hoppas på tillfrisknande snart. Annars blir det illa.
 
 

Sjuk fredag

0 Läs mer >>
Nätshoppa... Fastän jag nästintill lagt av med det där med nätshopping. Just för att jag vill handla lokalt. Men jag tyckte gott jag kunde unna mig de där gudomligt fina... Nike kläderna😕
Äta glass... Det är lustigt det där, haft totalt noll matlust, men glass alltså. Nogger och lakrits puck blev jag sådär galet sugen på, och japp. Det slank ner en hel del. Känns som att det gjorde gott för tillfrisknandet. Kanske är jag på topp imorgon. 
Äta mängder av löjrom... Förutom glassen då, var jag sugen på löjrom. 
Sen får man göra typ inget mer än att ligga ner, surfa runt, kolla instagram varje sekund. Ha sten tråkigt och längta till en ny dag. 

När man är sjuk får m...

0 Läs mer >>
så himla tråkigt denna vecka är. For hem från jobbet i tisdags med ont i magen. Har idag vaknat lite till liv men inte mer än att jag ligger med ögonen öppna. Så jäkla seg i huvudet och fortfarande feber, ont i magen och snurrig. Var tvungen att åka tillbaka med en film och handla lite hälsofil, var inte säker i trafiken kan jag säga. Blir hemma från jobbet imorgon också. Hujedamig. 
Ledsamt.
Jag är sällan sjuk men när jag blir det blir jag alltid lite ledsen. 

Hoppas att vara kry och ny till helgen. 
Annars. 
Ja inte mkt att säga saknar min käresta som är borta, saknar min träning,min glädje till allt. 

Tråkig vecka

0 Läs mer >>
Skit.
jag har sovit som en galning. Längre än klockan så jag missat min sprängning denna morgon, men jag skulle ändå inte ha gjort det för jag har ont i halsen ännu. Jäkla skit. 
Jag ville inte känna mig såhär nu.
Igår var jag i allafall på finfin massage. Hann med ett bröst, arm,markpass innan det för att sedan landa i soffan. Och se idrottsgalan. Med en dutt rött vin. Ja jag säger det, jag älskar rött vin. Så, igår kände jag mig värd en lite mun. 
 
Dagens planerade träning verkar gå i stöpet, när jag istället nog får lägga tiden till att kurera halsen så det inte blir värre. Har många pass att instruera i veckoslutet. 
 
Laddar nu för jobb. 
Lite frukost i magen och en dusch så blir det nog bra.

Vilket...

0 Läs mer >>
Vilken rolig helg jag haft haft, eller så inte. Har valt att mest ligga på soffan och halv sova,läsa,se tv och lata mig. Ja det startade i lördags, och fortsatte hela helgen. Ont i magen illamående och frossa. 
Vet inte hur jag mår ännu, ont i halsen har jag iallafall.
Hoppas det bara är något tillfälligt. Orkar inte med någon sjuka nu.
En ny vecka som skall starta bra tänkte jag, har massage ikväll... En helt perfekt tid enligt mig, 17:30! Då hinner jag träna innan. Och sen inget mer på schemat.
Då kan jag bara gå hem och lägga mig typ. Eftersom jag oftast brukar bli lite vimmelkantig efter massagen. 
 
Börjar tidigt idag = slutar tidigt. 
Då hinner jag med både träning. Städning och annat innan det är dags för massage.

Såatt.

0 Läs mer >>
Igår hade jag en konstig dag, det sitter kvar ännu lite av det. Illamåendet. Jag var igår och tränade ett riktigt bra ben/axelpass. Åt. Sen ont i magen. Illamående. Hela dagen, och kvällen. Ont i magen, Frös. Åkte till Luleå för att hämta min telefon. Sen när jag kom hem, sov jag. Till nio på kvällen. Hade tagit fram massa goda räkor och så. Inte kunde jag äta det. Nejdå. Fick Tvinga i mig lite och sen sova igen.
Trodde där ett tag att det var Magsjuka.
Det går nämligen lite magsjuka här varstans.
Så att, nu vaknar jag upp och det sitter fortfarande i. Lite grand.
Urch.
 
 
Här är i alla fall mina nya kärlekar.
W Lunarglide 6 Nike Skor Löparskor Pronationsskor
Finns att köpa på Intersport. Från imorgon.
 
 

Sova bort helgen

0 Läs mer >>
I vanlig ordning sitter jag här i soffan, med läsplattan och startar min dag. Varje dag är det så, jag tar alltid en stund där jag läser lite bloggar. Kollar runt. 
Idag blir det spring På morgonen. Ett som är säkert. Efter det skall jag försöka få lite pluggande, innan vi skall åka till Luleå för att äntligen hämta hem min telefon som jag nu haft borta i 3 veckor. Skall bli så härligt att ha den. Och att den funkar som den ska, förhoppningsvis. Och att den är hel. Har laddad upp med ett skal till den så den inte spricker igen vid eventuella tappningar.
 
Ikväll skall jag ha egentid. Då min käresta skall ut på partaj. Har redan planerat vad min middag skall bli då. Plock av olika slag. Räkor. Ost.Grönt. Min favorit mat alla tider.
 
Behöver också få tid till att Provköra tabata som jag skall leda på tisdag. 
Det får bli ikväll.

Starta dagen

0 Läs mer >>
Det är nu det är dags för butikerna att börja få in mer träningsnyheter, kläder, skor. Jag har själv varit rätt lugn med den biten på senaste. Köper inte alls lika mkt nu som förr. Men igår fick jag en släng av det när jag var in på Intersport och spanade. 
Galet fina skor. 
Kommer att komma upp på måndag. Ett par nike lunarglide, som jag blev sådär löjligt förälskad i.  Helt plötsligt blev allt mycket roligare:)
 
Fredag idag, härligt är det. Men mindre härligt att det blåser och snöar ute. Lite jobbigt det där när det är tilltänkt att springa nu. Får väl blir en promenad istället.
Börjar inte förräns 10:00 idag, så jag har tid till mycket här på morgonen. Som åka till gymmet. Det får det bli. Rygg. Skall köras. Å lite armar tänker jag.
Idag utbildning. 
Sen stägning på jobbet. 
Å så är det fredagsmiddag som gäller!

Träningsnyheter